Tijdelijk met gratis ontvettingsdoekje

Aluminium | NEE NEE brievenbus sticker + GRATIS ontvettingsdoekje

Dutch Web Plaza
A1202ALU
EAN-8719324233002
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Zeer mooie bedrukking van de variant "NEE NEE" op aluminium. Deze sign heeft een mooie uitstraling op uw brievenbus.  150 x 25 x 1mm.

Voor een goede montage gebruikt men het beste een 3M ontvettings doekje. ( Lees sticker info voor een juiste montage )

Heeft u er ook zo'n hekel aan, elke dag die vervelende reclame folders in uw brievenbus? En zo,n zwarte standaard sticker vind u er lelijk uitzien op uw mooie brievenbus. Dan hebben wij een oplossing voor dit probleem. Een chiqeu aluminium uitvoering met Nee Nee bedrukking. Met deze aluminium Nee Nee sign die u op uw brievenbus plakt ontvangt u nooit meer ongeadresseerde reclamefolders of huis aan huis bladen! Het enige wat u hoeft te doen is deze aluminium sign te bestellen en op uw brievenbus te plakken. Deze aluminium sign moet op of bij de brievenbus klep geplakt worden omdat hij op deze manier goed zichtbaar en niet te negeren is voor de folder rondbrengers. Ook heeft deze aluminium Nee Nee sign een speciale 3M lijmlaag die ervoor zorgt dat deze goed en stevig bevestigd kan worden. Deze nee nee sign word namelijk nationaal herkent en het is voor uitgevers verboden om deze nee nee sign te negeren. Het posten van een folder in brievenbus met een nee nee afbeelding is namelijk strikt verboden en kan hoge boetes opleveren voor de uitgevers. Wel mogen geadresseerde bladen nog steeds bij u bezorgd worden, dit zijn bijvoorbeeld folders van de postcodeloterij of andere post reclame stukken waar op staat; aan de bewoners van dit adres. Als u deze poststukken ook niet wilt ontvangen kan u dit gemakkelijk afmelden via de postfilter die online te vinden is. Kortom, vanaf nu bent u weer baas over uw eigen brievenbus dankzij de aluminium nee nee sign en de postfilter en hoeft u zich dus niet meer te irriteren aan oninteressante reclame stukken in uw brievenbus.

Let er bij het aanbrengen van deze aluminium Nee Nee sign op dat u eerst de plak instructies leest. Deze instructies kunt u vinden onder sticker info.

Gerelateerde Producten