Tijdelijk met gratis ontvettingsdoekje

Aluminium | NEE Géén collectes, verkopers of geloofsovertuigers + GRATIS ontvettingsdoekje

Dutch Web Plaza
A1204ALU
EAN-8719324233026
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Zeer mooie bedrukking van de variant "NEE Géén collectes, verkopers of geloofsovertuigers" op aluminium. Deze sign heeft een mooie uitstraling bij uw deurbel. 80 x 50 x 1mm

Voor een goede montage gebruikt men het beste een 3M ontvettings doekje. ( Lees sticker info voor een juiste montage )

 

Wilt u van die vervelende collectanten, verkooppraatjes en geloofsovertuigers af? Bestel dan deze chique aluminium uitvoering van de Nee Géén collectes, verkopers of geloofsovertuigers. Met deze aluminium sign bij de deurbel geef je duidelijk aan de je absoluut niet zit te wachten op een verkoper of jehova getuige en dat je ook geen zin hebt in de zoveelste collectant. Met duidelijke rode letters op aluminium valt deze bedrukking meteen op.  Bellen ze ondanks deze sticker nog steeds aan? Dien dan een klacht in bij het desbetreffende bedrijf of laat een reactie achter op het klachtenkompas. Deze aluminium uitvoering van de "Nee Géén collectes, verkopers en geloofsovertuigers" zal door weer en wind al deze opdringerige mensen van uw deurbel weren.

Let er bij het aanbrengen van deze aluminium sign op dat u eerst de plak instructies leest. Deze instructies kunt u vinden onder sticker info.

Gerelateerde Producten