Tijdelijk met gratis ontvettingsdoekje

Aluminium | NEE JA brievenbus sticker + GRATIS ontvettingsdoekje

Dutch Web Plaza
A1202ALU
EAN-8719324233019
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Zeer mooie bedrukking van de variant "NEE JA" op aluminium. Deze sign heeft een mooie uitstraling op uw brievenbus.  150 x 25 x 1mm. 

Voor een goede montage gebruikt men het beste een 3M ontvettings doekje. ( Lees sticker info voor een juiste montage )

Iedere week ontvangt elk gezin wel meer dan 30 ongeadresseerde reclamefolders in de brievenbus. Dat komt neer op meer dan 30 kilo drukwerk per jaar per huishouden! De Nee Ja op aluminium is een handige en chique oplossing om deze ongewenste reclame tegen te gaan en een halt toe te roepen aan de onnodige verspilling van papier. Op den duur krijgen wij er allemaal wel eens mee te maken met het feit dat onze brievenbus vol steekt met reclamedrukwerken. Dit resulteert in een overvolle brievenbus waar er nog amper plaats over is voor de postbode om je belangrijke brieven er bij te kunnen steken. Dit is een grote ergernis voor je, want je krijgt ongevraagde reclame en op de koop toe kan je belangrijke post kwijtraken of in de kreukels in je brievenbus gepropt. De Nee Ja op aluminium kan je hier bij helpen! Wat doet deze Nee Ja sign voor je? Wel zodra je een Nee Ja sign op je brievenbus kleeft maak je duidelijk dat je geen reclamedrukwerk wilt ontvangen, maar wel huis-aan-huisbladen! Kies voor onze aluminium brievenbus sign zo ontvang nooit meer ongewenste reclame en vermijd je extra afval. Doordat men overal dezelfde signs gebruikt wordt het voor de bedelers makkelijk om je wensen te respecteren! Eenvoudig maar krachtig dit siert deze aluminium Nee Ja sign! De aluminium plaatjes gaan levenslang mee en doorstaan weer en wind. Zelfs hoge temperaturen kunnen de sign plaatjes niet beschadigen! Van een investering gesproken! Twijfel niet langer en bestel de Nee Ja sign vandaag nog! Je hebt minder afval en je vindt uiteindelijk de rust terug in je eigen brievenbus!

Kortom, deze Nee Ja aluminium sign is bedoeld om de ongewenste reclamebladen en folders te weren die vaak gecombineerd worden met huis aan huis bladen. Met deze Nee Ja sign krijgt u enkel de huis aan huis bladen. Deze huis aan huis bladen zijn in de meeste gevallen regionale kranten die per regio of plaats verspreid worden.

Let er bij het aanbrengen van deze aluminium Nee Ja sign op dat u eerst de plak instructies leest. Deze instructies kunt u vinden onder sticker info.

Gerelateerde Producten